Yunusemre Akgedik TOKİ İlkokulu

Belgegeçer : Belgegeçer mevcut değil. Müdür Yardımcısı Tel 05316627649
WEB https://yunusemreakgediktokiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AKGEDİK MAH. AKGEDİK SK. İLKOKUL BLOK NO 429 YUNUSEMRE / MANİSA
VİZYON : Eğitim ve öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin ve özgün bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli ve evrensel değerlerin farkında olan, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, özgüvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İlkokullar normal öğretim//Ana sınıfları ikili öğretim
Saatler : İlkokul 09:00-14.35 /// Anasınıfları 08:00-18:00 (İkili Öğretim yapılmaktadır.)
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis : Yoktur.
Ulaşım : Manisa Büyükşehir Belediyesi´ne ait 17 ( Akgedik-Organize Sanayi-Yeni Garaj) numaralı otobüs hattı ile toplu ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçemize bağlı Akgedik Mahallesinde yer alan TOKİ 2. Etap 1. Kısım konutları içerisinde yer almaktadır. Manisa Valiliğine uzaklık 17 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :